Product Chat / GG Max: bug report system-image uploader

Author
Message
Bored of the Rings
GameGuru Master
19
Years of Service
User Offline
Joined: 25th Feb 2005
Location: Middle Earth
Posted: 11th May 2021 09:08
Please can we have an image uploader for the bug tracking system in max. I raise a bug using the inbuilt tool and 9 out of 10 times get request to add an image. Well I might as well.just log into GitHub direct and forget the tool. So at the moment the tool is a gimmick without this feature. I will add Request to GitHub at some point. If there is already an image uploader please point me in right direction, I can't see one.
Professional Programmer: Languages- SAS (Statistical Analysis Software) , C++ VS2019, SQL, PL-SQL, JavaScript, HTML, Three.js, others
Hardware: ULTRA FAST Quad Core Gaming PC Tower WIFI & 16GB 1TB HDD & Win 10 (x64), Geforce GTX1060(3GB). Dell Mixed Reality VR headset, Aerodrums 3D
AmenMoses
GameGuru Master
8
Years of Service
User Offline
Joined: 20th Feb 2016
Location: Portsmouth, England
Posted: 11th May 2021 09:27 Edited at: 11th May 2021 09:27
I find it's easier to use GitHub direct anyhow.
Been there, done that, got all the T-Shirts!
PM
synchromesh
Forum Support
10
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jan 2014
Location:
Posted: 11th May 2021 11:52
The only difference with manually posting and Using the built in system is its tagged as a Max bug Immediately, hence standing out rather than mixed in with classic bug reports. I usually add my pic after but agreed it would be easier if we could add an image
The only person ever to get all his work done by "Friday" was Robinson Crusoe..
PM
Bored of the Rings
GameGuru Master
19
Years of Service
User Offline
Joined: 25th Feb 2005
Location: Middle Earth
Posted: 11th May 2021 11:59
Yes I usually do this direct so will stick with that. Was just a pointer.
Professional Programmer: Languages- SAS (Statistical Analysis Software) , C++ VS2019, SQL, PL-SQL, JavaScript, HTML, Three.js, others
Hardware: ULTRA FAST Quad Core Gaming PC Tower WIFI & 16GB 1TB HDD & Win 10 (x64), Geforce GTX1060(3GB). Dell Mixed Reality VR headset, Aerodrums 3D
3com
9
Years of Service
User Offline
Joined: 18th May 2014
Location: Catalonia
Posted: 11th May 2021 12:29
If we could add the image directly, would be the best. imho.
Laptop: Lenovo - Intel(R) Celeron(R) CPU 1005M @ 1.90GHz

OS: Windows 10 (64) - Ram: 4 gb - Hd: 283 gb - Video card: Intel(R) HD Graphics
cpu mark: 10396.6
2d graphics mark: 947.9
3d graphics mark: 8310.9
memory mark 2584.8
Disk mark: 1146.3
Passmark rating: 3662.4

PM
DVader
20
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jan 2004
Location:
Posted: 11th May 2021 16:34
I've thought the same. A way to simply take a snapshot of the bug or paste a print screened one in. Would speed up bug reports as often, an image is needed to show the issue. I've seen some silly angles with hats in CC and thought should post a bug report but need a pic to show it and no option in gui. Also no way to check if that bug has already been reported.
SPECS: Ryzen 1700 CPU. Nvidia 970GTX. 16 Gig Memory. Win 10.

Login to post a reply

Server time is: 2024-04-14 20:51:55
Your offset time is: 2024-04-14 20:51:55