Scripts / Stamina Guru Max

Author
Message
SampeyFS
2
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Feb 2021
Location:
Posted: 16th Jul 2022 20:47
hi guys how do i put the stamina in guru max? thank you
PM
Teabone
Forum Support
17
Years of Service
User Offline
Joined: 8th Jun 2006
Location: Earth
Posted: 30th Aug 2022 03:55
Is this a script/behavior you have you want to be added to your game, or is it a script request?
Store Assets - Store Link
Free Assets - Resource Link

i7 -2600 CPU @ 3.40GHz - Windows 7 - 8GB RAM - Nivida GeForce GTX 960
GamingZoom
2
Years of Service
User Offline
Joined: 13th Jun 2021
Location:
Posted: 29th Sep 2022 15:21
That would be dope if they added that
PM
smallg
Community Leader
18
Years of Service
User Offline
Joined: 8th Dec 2005
Location:
Posted: 29th Sep 2022 19:53
https://forum.game-guru.com/thread/223461#msg2649307
lua guide for GG
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=398177770
windows 10
i5 @4ghz, 8gb ram, AMD R9 200 series , directx 11

Login to post a reply

Server time is: 2024-02-22 03:13:39
Your offset time is: 2024-02-22 03:13:39