Product Chat / Help

Author
Message
JPH-GAMES
3D Media Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 13th Feb 2015
Location: Belgique
Posted: 30th Mar 2021 08:36
Hello everyone.

Back on GG for 1 year, I wanted to make a little Easter games with the active Easter Packs, the tests of my 4 levels work very well,
after standalone, 1 level fine, the other levels the rabbit can no longer send the fireballs?.

Thank you for your reply
GubbyBlips
5
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Jan 2019
Location:
Posted: 30th Mar 2021 16:51
"the other levels"
How many are we talking?
Does all memory still clear for each level-- like it used to be
..... does anyone know?

Do you have the "Fantasy" DLC? Maybe if so try adding a wizard to each level?
Put in the fire staff in as well. You can try something like that?
PM
JPH-GAMES
3D Media Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 13th Feb 2015
Location: Belgique
Posted: 1st Apr 2021 22:38
Thank you GubbyBlips I just have 4 levels, which I promised my grandchildren
put standalonefreememorybetweenlevels = 1 does not work
I reloaded GG, No results

Windows 10 famille 64-bit (up to date)
Samsung SSD 870 QVO 1 T
NVIDIA GeForce GTX 3 GB
AMD FX(tm)-8350 Eight -Core 4.00 GHz
smallg
Community Leader
18
Years of Service
User Offline
Joined: 8th Dec 2005
Location:
Posted: 2nd Apr 2021 18:51
it's probably missing some files, make sure all media is in the standalone that is required
lua guide for GG
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=398177770
windows 10
i5 @4ghz, 8gb ram, AMD R9 200 series , directx 11
JPH-GAMES
3D Media Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 13th Feb 2015
Location: Belgique
Posted: 2nd Apr 2021 20:52
Thank you smallg I solved the problem by reloading a 2018 version of GG
GubbyBlips
5
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Jan 2019
Location:
Posted: 3rd Apr 2021 01:12
"I solved the problem by reloading a 2018 version of GG"
This is a bit worrisome, and I still see gobs of reports about
the standalone being broken-- this is old news, but why then
would a 2yrs older GG fix the bug?! ...wipes brow gingerly...
PM
JPH-GAMES
3D Media Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 13th Feb 2015
Location: Belgique
Posted: 4th Apr 2021 11:51
I know, but a lot of questions
synchromesh
Forum Support
10
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jan 2014
Location:
Posted: 4th Apr 2021 12:19
Quote: ""I solved the problem by reloading a 2018 version of GG""

Before doing that did you do the usual verify etc ?
Not using GG for a year then suddenly launching with an update may not have sat well.
Or was it a fresh installation.
The only person ever to get all his work done by "Friday" was Robinson Crusoe..
PM
JPH-GAMES
3D Media Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 13th Feb 2015
Location: Belgique
Posted: 4th Apr 2021 19:26
hello synchromesh
I no longer worked with GG but I followed all the updates with Steam, all the tests were impeccable but at compilation, no more weapons, it was just for my little children, I had promised them for Easter, mission successful it's the main

Login to post a reply

Server time is: 2024-04-14 22:07:37
Your offset time is: 2024-04-14 22:07:37