Website/Forum Feedback / Attaching files in the forum

Author
Message
m2design
GameGuru TGC Backer
10
Years of Service
User Offline
Joined: 25th Mar 2010
Location:
Posted: 27th Aug 2020 00:37 Edited at: 27th Aug 2020 00:43
Quote: "Any one else noticed that attaching files to posts not working on initial posting only during editing? It's really annoying"


original thread has been locked... so new thread.

Hey it still does not work right. First notification of problem way back in April.
After all this time it's still annoying only more so...



Windows 10 creator,64 bit| Intel i7-7700 @3.60GHZ Quad|CPU PASSMARK 10,794|Memory 16GB |NVIDIA GEFORCE GTX 1060|GPU PASSMARK 9,569
imothep85
14
Years of Service
User Offline
Joined: 27th Mar 2006
Location: Belgium
Posted: 10th Sep 2020 18:26
it's still there, i still have the same problem when uploading pictures, i have to do it 2x because when i post it doesnt work so i have to RE-EDIT my post to RE-UPLOAD my files AGAIN !
My Portfolio: https://www.mattepainting.be/
My FREE extension: https://www.stop-it.be/
synchromesh
Forum Support
6
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jan 2014
Location:
Posted: 22nd Sep 2020 00:56 Edited at: 22nd Sep 2020 00:57
It must be your end.
No Problem here uploading a pic ?

The only person ever to get all his work done by "Friday" was Robinson Crusoe..
PM
Belidos
3D Media Maker
4
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 22nd Sep 2020 06:32 Edited at: 22nd Sep 2020 06:35
There's a known issue with uploading files, uploaded files don't appear at the bottom of your post (as you can quite clearly see in your post synchromesh) unless you edit the post and upload them a second time.

It doesn't really affect pictures because you can hit embed before saving the post and the picture will show in the main body of the post, but for sharing files it's a pain

Jason is aware, but he's got too much on his plate at the moment to look into it.

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Primary Laptop:
i5, NV1050 4GB, 8GB memory, 1x 1TB HDD, Win10.

Secondary Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
Belidos
3D Media Maker
4
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 22nd Sep 2020 06:39
Quote: "it's still there, i still have the same problem when uploading pictures, i have to do it 2x because when i post it doesnt work so i have to RE-EDIT my post to RE-UPLOAD my files AGAIN "


No you don't. You're doing it wrong.

Choose file > upload file > embed

Pictures will be shown in the main body of the post, it's only broken for file sharing, adding pictures to post works fine.

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Primary Laptop:
i5, NV1050 4GB, 8GB memory, 1x 1TB HDD, Win10.

Secondary Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
synchromesh
Forum Support
6
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jan 2014
Location:
Posted: 22nd Sep 2020 11:25
Havent tried files i must admit
The only person ever to get all his work done by "Friday" was Robinson Crusoe..
PM

Login to post a reply

Server time is: 2020-09-26 00:54:34
Your offset time is: 2020-09-26 00:54:34