Author
Message
GubbyBlips
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Jan 2019
Location:
Posted: 22nd May 2020 22:04
Howdy- any ideas?
So I got this animated ventilation fan off of the store,
and wanted to script it to turn it on and off. But it doesn't accept scripts!
Strange, I guess it's permanently dynamic since it doesn't show a static
selection choice-- (no problem) but any script assigned in properties is ignored.
Suggestions? .fpe setting?
PM
GubbyBlips
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Jan 2019
Location:
Posted: 22nd May 2020 22:09
BTW, LOL, it looks like I goofed and this question was meant for
Third party media-- where the artists hang out. If anyone cares
it could be placed there.
PM
synchromesh
Forum Support
6
Years of Service
Recently Online
Joined: 24th Jan 2014
Location:
Posted: 23rd May 2020 15:40 Edited at: 23rd May 2020 15:43
If the animation is part of the model itself ( a loop ) I don't think you can turn it off ..
The only person ever to get all his work done by "Friday" was Robinson Crusoe..
PM
3com
6
Years of Service
User Offline
Joined: 18th May 2014
Location: Catalonia
Posted: 23rd May 2020 19:11 Edited at: 23rd May 2020 19:14
Quote: "I guess it's permanently dynamic since it doesn't show a static
selection choice--"


defaultstatic = 1 or 0, in fpe file.
playanimineditor = 1 or 0, in fpe file

With playanimineditor = 0 or 1, and one script attached to, it should work as expected. Of course, you have to state animations in fpe as well.

Quote: ";anim
animmax = 1
anim0 = 0,99
animspeed = 20
playanimineditor = 0"


edit: fixing quotes.
Laptop: Lenovo - Intel(R) Celeron(R) CPU 1005M @ 1.90GHz

OS: Windows 10 (64) - Ram: 4 gb - Hd: 283 gb - Video card: Intel(R) HD Graphics
cpu mark: 10396.6
2d graphics mark: 947.9
3d graphics mark: 8310.9
memory mark 2584.8
Disk mark: 1146.3
Passmark rating: 3662.4

PM

Login to post a reply

Server time is: 2020-12-02 15:48:13
Your offset time is: 2020-12-02 15:48:13