Free Models and Media / FREE HEALTH HUD!

Author
Message
ALieNz
User Offline
Joined: 8th Apr 2020
Location:
Posted: 30th Apr 2020 00:05 Edited at: 30th Apr 2020 00:07
Script is courtesy of AmenMoses and his magic .lua dust

Images are by me

Simply drop the entire "Health" folder under the scriptbank\images path

Take the .lua script and drop it in to your script bank.

In GG drop an asset down and go under properties

attach the "healthbar.lua" to any non-static object (immobile can be set to "yes" if object needs to stay still)
- mark Always Active as "yes"

You're good to go!

(video in link below)
https://www.youtube.com/watch?v=Rwl0l8_vwUE&feature=youtu.be

Attachments

Login to view attachments
PM
synchromesh
Forum Support
6
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jan 2014
Location:
Posted: 30th Apr 2020 01:18
I think you forgot to attach it ?
The only person ever to get all his work done by "Friday" was Robinson Crusoe..
PM
Belidos
3D Media Maker
4
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 30th Apr 2020 06:07
Attachments are broken on the forum, you have to make the post then edit it and attach the item when editing to get it to show.

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Primary Laptop:
i5, NV1050 4GB, 8GB memory, 1x 1TB HDD, Win10.

Secondary Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
ALieNz
User Offline
Joined: 8th Apr 2020
Location:
Posted: 30th Apr 2020 13:13
Sorry about that,

HUD files are attached!
PM
bluemeenie195
1
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Oct 2018
Location:
Posted: 30th Apr 2020 19:59
Thanks ALieNz and AmenMoses !
PM
GraPhiX
Forum Support
15
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Feb 2005
Playing:
Posted: 30th Apr 2020 20:48
thanks guys this is quite neat
Welcome to the real world!
Main PC - Windows 10 Pro x64 - Core i7-9700K @4.2GHz - 32GB DDR4 RAM - GeForce RTX 2070 SUPER 8GB - 1TB NVe SSD 2TB Hybrid Data Drive
Test PC - Windows 10 Pro x64 - Core i7-7700K @4.2GHz - 32GB DDR4 RAM - GeForce GTX 1060-6G 6GB - 1TB NVe SSD
Laptop - Helios 300 Predator - i7 7700HQ - 32GB - Nvidia GTX1060 6GB - 525GB M2 - 500 SSD - 17.3" IPS LED Panel - Windows 10 Pro x64
Various Tutorials by me
Vpze
User Offline
Joined: 17th Feb 2020
Location:
Posted: 1st May 2020 11:19
Nice work!

I'm also creating a custom HUD for my game, but I don't know how can I put it into the game. Can anyone show me the way to do it?
Thanks
PM
Teabone
Forum Support
14
Years of Service
User Offline
Joined: 8th Jun 2006
Location: Earth
Posted: 3rd Jun 2020 08:44
VPze, you'll need to make a LUA file and in it load your sprite and then use another command to paste your sprite where you want it.
Store Assets - Store Link

i7 -2600 CPU @ 3.40GHz - Windows 7 - 8GB RAM - Nivida GeForce GTX 960

Login to post a reply

Server time is: 2020-10-24 21:10:06
Your offset time is: 2020-10-24 21:10:06