Website/Forum Feedback / Continuing login issues with Chrome Browser . . .

Author
Message
jjumisko
User Offline
Joined: 11th Dec 2019
Location: Los Angeles
Posted: 25th Mar 2020 21:47
I remember when I first started using Game-Guru, and I had the same issues. I kept getting the same error message at login. I emailed support, and they said it was my browser. I'm sure it is related.

Look, I cleared my history, I enabled cookies, I tried another browser (MS Edge) and it worked. I do not want to have to change browsers just to use the forums. What the heck is wrong with your login system?

I linked my TheGameCreator account with Steam, and just double checked it.

I can't log in through Steam, or directly into the Game-Guru forum site. I know others have had the same issue, as I remember seeing it on the forums before, I tried searching about it but to no avail. Please help. Thanks.
Acer Nitro 5
2.4 GHz Core i5
GeForce GTX1050
32Mb SDRAM

Attachments

Login to view attachments
PM
Belidos
3D Media Maker
4
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 26th Mar 2020 07:56
Hmn, strange. It must be something in your installation or setup of Chrome, i and many others use Chrome exclusively and don't seem to have any issue with it. In fact usually when there is an issue it's with firefox and the advice is to use Chrome because it's the most stable on this forum.

Do you have any extensions that might effect it? Is your virus protector stopping anything from running? The message shown usually happens because you're not allowing the login session cookiees to be saved for the site, is your cookiee setting too high? Is your security suite blocking cookiees?

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Primary Laptop:
i5, NV1050 4GB, 8GB memory, 1x 1TB HDD, Win10.

Secondary Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
BadGibbon
GameGuru TGC Backer
5
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Feb 2015
Location:
Posted: 26th Mar 2020 11:54
Greetings
Yeah, I am having the very same problem with Chrome recently, you are not alone...
PM
Belidos
3D Media Maker
4
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 27th Mar 2020 08:58
Looks like it's an issue with a recent update to Chrome, Google have been getting a ton of reports about people being unable to log in and getting this message on multiple websites.Apparently if you uninstall Chrome and reinstall it from the google download it should fix the issue.

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Primary Laptop:
i5, NV1050 4GB, 8GB memory, 1x 1TB HDD, Win10.

Secondary Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
jjumisko
User Offline
Joined: 11th Dec 2019
Location: Los Angeles
Posted: 27th Mar 2020 18:53
Interesting, Belidos. I contacted tech support and a guy from TGC is working on it because he said he logged out of his account, and he is getting the same error. I already messed around with cookies and permissions. I shall try uninstalling and reinstalling Chrome.
Acer Nitro 5
2.4 GHz Core i5
GeForce GTX1050
32Mb SDRAM
PM
Belidos
3D Media Maker
4
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 27th Mar 2020 19:25
It may be an update to chrome has made the login tokens work different on some websites, and the websites need to update, but from what i'm seeing on the help pages for chrome quite a few fixed it by reinstalling chrome, you never know google might have fixed that issue and broke it for other websites since then, wouldn't be the first time.

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Primary Laptop:
i5, NV1050 4GB, 8GB memory, 1x 1TB HDD, Win10.

Secondary Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
jjumisko
User Offline
Joined: 11th Dec 2019
Location: Los Angeles
Posted: 30th Mar 2020 18:58
I reinstalled Chrome, to no avail. I'm using MS Edge right now, which is annoying, but pleasantly transparent in some ways. Not too slow.
Acer Nitro 5
2.4 GHz Core i5
GeForce GTX1050
32Mb SDRAM
PM
KRivva
1
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Mar 2019
Location: Germany
Posted: 31st Mar 2020 10:23
Not too much to do at work at the moment, so I tested 3 computers.
On one PC I could fix it by reinstalling Chrome, but that didn't help on the other 2 PC's (one of these never had Chrome installed before)...
PM

Login to post a reply

Server time is: 2020-04-07 05:23:15
Your offset time is: 2020-04-07 05:23:15