3rd Party Models/Media Chat / How to export an EBE .dbo file

Author
Message
Honkeyboy
3D Media Maker
4
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Sep 2015
Location: Doesnt know half the time ;)
Posted: 8th Jul 2019 15:20 Edited at: 8th Jul 2019 15:21
Hi guys, I'm trying to export out my new EBE 4 section pyramid so I can reduce the poly count when I import it into fragmotion there are a ton of textures missing that aren't a part of the model e.g water textures etc, anyone know what's going on here shouldn't it just include the model textures.
P.s the model is also invisible in fragmotion, Thanks
Intel i5 4950 Quad core 3.3ghz AMD FX 6300 x6 cores 3.5ghz(unclocked)
8gb Ram 8gb Ram
AMD Radeon 7570 1gb AMD Radeon HD 6670 2gb
and a well fed mouse on a wheel

I only smile because i have absolutely no idea whats going on

Attachments

Login to view attachments
GraPhiX
Forum Support
14
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 8th Jul 2019 15:28
Hello Honkeyboy,
I have not used EBE in a long while but if you save it as a model rather than a EBE file the textures should be with the model.

Can you PM me your EBE I want to see if I can convert it to a .X file for you
Welcome to the real world!
Main PC - Windows 10 Pro x64 - Core i7-7700K @4.2GHz - 32GB DDR4 RAM - GeForce GTX 1060-6G 6GB - 1TB NVe SSD
Test PC - Windows 10 Pro x64 - G4400 @3.3GHz - 16GB DDR3 RAM - GeForce GTX 950 2GB - 500GB SSD
Laptop - Helios 300 Predator - i7 7700HQ - 32GB - Nvidia GTX1060 6GB - 525GB M2 - 500 SSD - 17.3" IPS LED Panel - Windows 10 Pro x64
Various Tutorials by me
Honkeyboy
3D Media Maker
4
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Sep 2015
Location: Doesnt know half the time ;)
Posted: 8th Jul 2019 15:54 Edited at: 8th Jul 2019 15:57
Hi Kev, cheers m8 sent a link to all the files, textures, EBE, .dbo if I can get it as an obj I can drop it into simplygon and reduce it down as its hitting the fps pretty hard on the inside atm
Intel i5 4950 Quad core 3.3ghz AMD FX 6300 x6 cores 3.5ghz(unclocked)
8gb Ram 8gb Ram
AMD Radeon 7570 1gb AMD Radeon HD 6670 2gb
and a well fed mouse on a wheel

I only smile because i have absolutely no idea whats going on
GraPhiX
Forum Support
14
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 8th Jul 2019 17:12 Edited at: 8th Jul 2019 17:14
all done sent you a PM
also just so you know fragmotion will not display models over a certain size (scaled size) you have to fiddle with the zoom in and out
Welcome to the real world!
Main PC - Windows 10 Pro x64 - Core i7-7700K @4.2GHz - 32GB DDR4 RAM - GeForce GTX 1060-6G 6GB - 1TB NVe SSD
Test PC - Windows 10 Pro x64 - G4400 @3.3GHz - 16GB DDR3 RAM - GeForce GTX 950 2GB - 500GB SSD
Laptop - Helios 300 Predator - i7 7700HQ - 32GB - Nvidia GTX1060 6GB - 525GB M2 - 500 SSD - 17.3" IPS LED Panel - Windows 10 Pro x64
Various Tutorials by me
Honkeyboy
3D Media Maker
4
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Sep 2015
Location: Doesnt know half the time ;)
Posted: 8th Jul 2019 18:05
Omg scaling lol didn't think of that cheers m8 appreciated
Intel i5 4950 Quad core 3.3ghz AMD FX 6300 x6 cores 3.5ghz(unclocked)
8gb Ram 8gb Ram
AMD Radeon 7570 1gb AMD Radeon HD 6670 2gb
and a well fed mouse on a wheel

I only smile because i have absolutely no idea whats going on
GraPhiX
Forum Support
14
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 8th Jul 2019 19:24
Quote: "Omg scaling lol didn't think of that cheers m8 appreciated "


no problem, files on their way to you
Welcome to the real world!
Main PC - Windows 10 Pro x64 - Core i7-7700K @4.2GHz - 32GB DDR4 RAM - GeForce GTX 1060-6G 6GB - 1TB NVe SSD
Test PC - Windows 10 Pro x64 - G4400 @3.3GHz - 16GB DDR3 RAM - GeForce GTX 950 2GB - 500GB SSD
Laptop - Helios 300 Predator - i7 7700HQ - 32GB - Nvidia GTX1060 6GB - 525GB M2 - 500 SSD - 17.3" IPS LED Panel - Windows 10 Pro x64
Various Tutorials by me
Belidos
3D Media Maker
3
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 8th Jul 2019 22:23 Edited at: 8th Jul 2019 22:24
I'm i the middle of doing some egyptian style models for my new pack, it's mainly a dungeon kit, but while i'm at it i'll knock up a few bits for you Honkey, can't say when though.

I have a few nice pillars and obelisks you might like.



Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
Honkeyboy
3D Media Maker
4
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Sep 2015
Location: Doesnt know half the time ;)
Posted: 9th Jul 2019 17:10
Sweet m8 ty
Intel i5 4950 Quad core 3.3ghz AMD FX 6300 x6 cores 3.5ghz(unclocked)
8gb Ram 8gb Ram
AMD Radeon 7570 1gb AMD Radeon HD 6670 2gb
and a well fed mouse on a wheel

I only smile because i have absolutely no idea whats going on

Login to post a reply

Server time is: 2019-10-17 21:09:27
Your offset time is: 2019-10-17 21:09:27