Third Party Tools / fragmotion animations backward

Author
Message
osiem80
User Offline
Joined: 24th Jan 2019
Location:
Posted: 5th Feb 2019 22:08
Hi i downlaoded bods helicopter and amenmoses script and rigged the animation in fragmotion to onother heli model, the problem is the animation(or the model) are backward, the blades rotating in the oposite direction and the heli flying backward, i tried to rotate the model in fragmotion, now the blades are rotating correct but the model flys still back , i dont know if its a fragmotion problem or somethink in the fpe file under the section animations, had everyone a similar problem before?
PM
Pirate Myke
Forum Support
8
Years of Service
User Offline
Joined: 31st May 2010
Location: El Dorado, California
Posted: 5th Feb 2019 23:02

See if checking or unchecking the Flip hardness option will fix this issue for you.


Fixnewy = 180 in the FPE file may help you also.
RIP
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s), 8gb RAM, Nvidia gtx660, Windows 7 Pro 64bit, Screen resolution 1680 x 1050.

New:
Intel(R) Core(TM) i5-8400 CPU @ 2.81GHz, 12GB RAM, Nvidia gtx1050ti 4gb, Windows 10 Home 64bit, Screen resolution 1920 x 1080. System Passmark 3774




osiem80
User Offline
Joined: 24th Jan 2019
Location:
Posted: 5th Feb 2019 23:46
Thanx the fixnewy= helped
The script(helicopter.lua) seems to be buggy the helicopter "jumps" at start and before landing,my model and the original too
sorry for video the quality
https://streamable.com/9x29u


PM

Login to post a reply

Server time is: 2019-02-16 13:09:38
Your offset time is: 2019-02-16 13:09:38