Third Party Tools / flashlight more realistic

Author
Message
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 29th Oct 2018 16:48 Edited at: 29th Oct 2018 16:52
hello people
i do not know if it possible to make or change the flashlight in game guru
but if possible i made this png transparent image to use and have a more realistic flashlight effect

if so, if possible to change it, please tell me how , and of course use the images at your will

There's an image by example , mine is not tolay exact to the reference but is similar

and another thing, if possible i would like to see the flashlight
effect in GG in front of the gun not behind as it is now

Thanks

Attachments

Login to view attachments
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 29th Oct 2018 17:14
sorry people i detected an error in the image use those instead

Attachments

Login to view attachments
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 29th Oct 2018 17:16 Edited at: 29th Oct 2018 17:16
again if is possible because i am not so deep expert in GG , ehehe
but i like to change things and try to personalize it
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 31st Oct 2018 18:44
anyone could use this sprites tell me if you please, i like to have feedback , thanks
Landman
7
Years of Service
User Offline
Joined: 11th Nov 2011
Location: Cape Town
Posted: 31st Oct 2018 22:41 Edited at: 31st Oct 2018 22:41
I created this years (can't believe it's been so long) ago: https://forum.game-guru.com/thread/213504
Youtube.com/c/Landmanhd1080p - LandmanHD Youtube Gaming Channel | chrislandman.mypixelbox.net - My Design Portfolio | Artrift.com - Digital Art Community
LucaRules
GameGuru TGC Backer
3
Years of Service
User Offline
Joined: 12th Feb 2015
Location: Verona (Italia)
Posted: 1st Nov 2018 10:31
I've posted this on github times ago and I've supply an png image that I have made even If it isn' suitable, but I never receive reply...
https://github.com/TheGameCreators/GameGuruRepo/issues/271
Windows 10 64-bit, Intel Core i7-6700K, NVIDIA Geforce GTX 980TI Zotac AMP Extreme, 16 GB RAM
synchromesh
Forum Support
4
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jan 2014
Location:
Posted: 1st Nov 2018 15:27 Edited at: 1st Nov 2018 15:32
Quote: "but I never receive reply..."

Not True … You did get a reply … Lee commented ?
He also listed as " Enhancement " and " Help Wanted "
The only person ever to get all his work done by "Friday" was Robinson Crusoe..
PM
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 1st Nov 2018 16:18
Landman man i didn't know that , if i did i not posted my post about this subject , i am so sorry I do not want to run over anyone.

synchromesh
Forum Support
4
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jan 2014
Location:
Posted: 1st Nov 2018 18:59
Quote: "i am so sorry I do not want to run over anyone."

You haven't … Just users wanting the same thing … No harm done
The only person ever to get all his work done by "Friday" was Robinson Crusoe..
PM
Landman
7
Years of Service
User Offline
Joined: 11th Nov 2011
Location: Cape Town
Posted: 1st Nov 2018 20:40
Quote: " Landman man i didn't know that , if i did i not posted my post about this subject , i am so sorry I do not want to run over anyone."


No need to apologise! You haven't done anything wrong.
Youtube.com/c/Landmanhd1080p - LandmanHD Youtube Gaming Channel | chrislandman.mypixelbox.net - My Design Portfolio | Artrift.com - Digital Art Community
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 5th Nov 2018 14:29
Landman i used your script made my own png image and work perfectly , thanks Bro
World Class Multimedia
10
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Aug 2008
Playing: Game Development
Posted: 5th Nov 2018 19:23
I can't get it to work - looks exactly like the old flashlight. Perhaps some instruction on where to put the graphics?

Thanks.

Mike
YOU DREAM IT - WE CREATE IT!

www.atomiccatinteractive.com

For world-class virtual instruments - www.supersynths.com
DVader
14
Years of Service
Recently Online
Joined: 28th Jan 2004
Location:
Posted: 8th Nov 2018 00:00
I agree the standard spotlight looks a little dodgy at times. I am hoping it will improve down the line. It should be possible with some time and effort to get a spotlight moving with you in lua, but really the default light should work just as well
SPECS: Ryzen 1700 CPU. Nvidia 970GTX. 16 Gig Memory. Win 10.
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 9th Nov 2018 12:45
Mike use the Landman instructions and will work
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 19th Nov 2018 01:09 Edited at: 19th Nov 2018 01:10
Folks i created a new version of flashlight torch png

this time the lens are oil dirty
there is a white and dark version

This one is adjusted to Landman script

Attachments

Login to view attachments
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 19th Nov 2018 02:35
i notice now that i was mentioned in the news , thanks people
it is an honor


https://www.game-guru.com/news-post/official-gameguru-news-from-boltaction-gaming
HellReaperX
1
Years of Service
User Offline
Joined: 18th Oct 2017
Location: Washington, USA
Posted: 6th Dec 2018 04:41
maiacoimbra69 these are great thank you and thank you Landman for the script, much better than the default torch
HellReaperX
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 7th Dec 2018 17:36
without Landman script my png image was garbage , the real glory is to Landman
that is why i remake the original imagem , when i find the script i was so happy that i started to work in a new torch image
again the credits go to the man who make the script because that is the thing that makes this work
Tomik18
GameGuru TGC Backer
9
Years of Service
User Offline
Joined: 8th May 2009
Location: Slovakia
Posted: 8th Dec 2018 03:00
I use this but i still have flashlight from GG
My PC specs: AMD FX 4300 3,80 Ghz
R9 280 3GB
8 GB RAM
maiacoimbra69
1
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Sep 2017
Location: Faro
Posted: 10th Dec 2018 17:36
yes in this script as far as i know the image overlaps the GG internal flashlight , for me is fine, but you can reduce the lens flare slide to the minimum, so you can have the smallest reflection and this way you will notice more of the png effect image
that's what i do
i im not a great coder guy so i have to cheat sometimes

Login to post a reply

Server time is: 2019-01-16 13:46:20
Your offset time is: 2019-01-16 13:46:20