Free Models and Media / free full automatic wood crate

Author
Message
Lafette II
6
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Oct 2012
Location:
Posted: 15th Oct 2018 12:11 Edited at: 30th Oct 2018 07:23
Hi..

I have built a wooden box that opens when you approach it and let all the objects you can pick up in the two rooms float first and then slide into the box after a short while. It can be used excellently in fantasy games, but it also looks great in modern shooter games. Sometimes it does not work, I do not know why. Then only the box opens. Also, I can not get the box to close again when I walk away. Maybe someone can enlighten me ......





It would be nice if someone has a solution to the problem.

...and here the WOODCRATE
PM
Kitakazi
12
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Feb 2007
Location:
Posted: 15th Oct 2018 13:59 Edited at: 15th Oct 2018 14:04
LOOOOOL

Wow. 10/10.

This is a great model and script, does exactly what you said. Thanks!
PM
J_C
11
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Nov 2007
Location:
Posted: 16th Oct 2018 16:51
Lafette II - this is BRILL...
Here is my updated version of the script...


PM
Lafette II
6
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Oct 2012
Location:
Posted: 16th Oct 2018 17:09
Hi..

He .. Thank you both. So many comments did not come.
There are actually few things that deal with this topic.

@ J_C The script is awesome. I only shortened the distance a bit. In my opinion, the moment of surprise is greater. Thank you for this..
PM
Bod
GameGuru TGC Backer
4
Years of Service
User Offline
Joined: 21st Dec 2014
Location: Preston Lancashire
Posted: 16th Oct 2018 18:26 Edited at: 16th Oct 2018 18:27
Quote: "So many comments did not come"


It's a thankless task making free stuff, I asked about a download counter because within a fortnight of uploading the 40+ model offshore rig pack the view count of the thread went up by over 2000 but only 6 people commented on it, with no way of knowing how many downloads there are combined with the other thing regarding the licence I decided it is not worth my time.
Lafette II
6
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Oct 2012
Location:
Posted: 16th Oct 2018 19:59
Yes

Oh yeah

I know, it's a bit frustrating not to get comments. I got used to it. But there are still a few people here who appreciate the work. And that's exactly why I'm moving on. So, do not take it that hard. Actually, we do everything just for fun, not full-time, right? I hope my weak English is to understand ...
PM
reliquia
GameGuru TGC Backer
4
Years of Service
User Offline
Joined: 27th Jan 2015
Location: Tasmania Australia
Posted: 16th Oct 2018 23:59 Edited at: 17th Oct 2018 02:12
@LAffette II - looks\sounds great - perhaps pm smallg for the script issues.
I usually don't download free stuff now, just prefer to make my own.
You have me curious so will give this one a look tho - Thank You
EDIT: oops bad gateway error - will try later

@Bod. yeah i think there should be a download counter too. But i suspect the views\downloads\thank you's' would definitely put us off making stuff for free. I can imagine how you feel tho, I only put the occasional bit of free media up, but you are prolific at it so rightly peeved with the way it is.

I also feel similar to Laffette, I only do this 3D stuff for fun (little bit addicted to it - lol) and happy to help the ones who do show appreciation for it, as for the rest........

Reliquia....
aka OldFlak
Intel(R) Core(TM) i3-4160 @ 3,60GHz. 8GB Ram. NVidia GeForce GTX 750. Acer 24" Monitors x 2 @ 1920 x 1080. Windows 10 Pro 64-bit.
PM
=VX=Doggy
9
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Nov 2009
Location: USA NC
Posted: 17th Oct 2018 01:40
This woodcrate has changed my life !
PM
granada
GameGuru TGC Backer
16
Years of Service
User Offline
Joined: 27th Aug 2002
Location: United Kingdom
Posted: 17th Oct 2018 12:51
Another cool model Lafette II,thank you

Dave
Windows 10 Pro 64 bit
GeForce GTX 1050 Ti
AMD FX (tm)-9590 Eight-core Processor
31.96 GB RAM
1920x1080,60 Hz
PM
DVader
15
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jan 2004
Location:
Posted: 28th Oct 2018 20:13
Lol, nice :p Thanks for the cool model.
SPECS: Ryzen 1700 CPU. Nvidia 970GTX. 16 Gig Memory. Win 10.
Lafette II
6
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Oct 2012
Location:
Posted: 29th Oct 2018 16:25
Thanks to all...
Maybe I should have played with open cards right now. Not many are downloading this stuff. I think, for a scary game you can use the thing.
PM
PCS
Reviewed GameGuru on Steam
3
Years of Service
User Offline
Joined: 7th Jul 2016
Location: South Africa
Posted: 29th Oct 2018 17:26
Lafette II, thanks for the nice models you give to the community.

Pcs.
Windows 7 Professional 64-bit
Intel(R) Pentium(R) CPU G3260 @ 3.30GHz (2 CPUs), ~3.3GHz RAM 16GB NVIDIA GeForce GT 730
DirectX Version: DirectX 11
PM
DVader
15
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jan 2004
Location:
Posted: 29th Oct 2018 20:22
The problem with most forums here are that they are very quiet. I hardly ever visit any but product chat and I'm sure others are the same. I occasionally have a quick look on other sections, as I did yesterday and spotted this one. I was quite... surprised by the box anim. This one would have done better on product chat, but of course some people would probably moan it's on the wrong forum section. Personally, if the forum were mega busy then fine, but it can go days without too much activity here

Oh I noticed after the box anim, I seemed to be transported/pushed into the actual object somehow? I checked the code and saw nothing that looked like it should do that. Not sure if the anim has an issue there? Wondering if you noticed this or is it just on my system? Not a biggie, but thought I'd mention it.
SPECS: Ryzen 1700 CPU. Nvidia 970GTX. 16 Gig Memory. Win 10.
Lafette II
6
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Oct 2012
Location:
Posted: 30th Oct 2018 00:04
@ DVader
That could be due to the script. J_C has added a script that works fine with me. The original is mine and not particularly useful.
PM
DVader
15
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jan 2004
Location:
Posted: 30th Oct 2018 00:49
Pretty sure I tried that script as well with the same result. It might be the PP versions fault possibly as that is what I am using currently. There's nothing in either script to move the player on purpose.
SPECS: Ryzen 1700 CPU. Nvidia 970GTX. 16 Gig Memory. Win 10.
Lafette II
6
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Oct 2012
Location:
Posted: 30th Oct 2018 07:25
Oh....
Now, hopefully, I have the solution to the problem. Set issimobile = 1. Then it should work normally. Alternatively, you can also download the thing again. I changed the fpe.
PM
DVader
15
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jan 2004
Location:
Posted: 30th Oct 2018 19:59
Ah nice, glad you sorted it I'll try the FPE setting and report back if it works for me.
SPECS: Ryzen 1700 CPU. Nvidia 970GTX. 16 Gig Memory. Win 10.
Flatlander
GameGuru Master
12
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Jan 2007
Location: The Flatlands
Posted: 30th Nov 2018 06:02
I have just run across this thread. Thanks for the box and J_C thanks for the modified script.
Alienware Aurora R7 with SSD 256GB boot drive ( C: ) and a secondary drive ( D: ) that is 2TB
Intel(R) Core(TM) i7-8700 CPU @ 3.20GHz 3.19 with Intel Turbo-burst
Installed RAM 16.0 GB
64-bit operating system, x64-based processor
Windows 10 Home
NVIDIA GeForce GTX 1070 with 8192 MB GDDR5 and 8095 MB shared system memory
Super Clark
GameGuru TGC Backer
8
Years of Service
User Offline
Joined: 4th Apr 2011
Location: UK
Posted: 25th Jan 2019 13:49
Thanks Lafette II & J_C for the free stuff I have not been around for a while but value you hard work and dedication
to the community Big thanks...
PM

Login to post a reply

Server time is: 2019-08-17 22:14:48
Your offset time is: 2019-08-17 22:14:48