Website/Forum Feedback / New Website & Forums

Author
Message
GraPhiX
Forum Support
14
Years of Service
Recently Online
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 17th Apr 2018 17:01
Looking good the new design well done Mr Next

any chance the attachment thumbnails could be made small again ? they look a little odd
Welcome to the real world!
Main PC - Windows 10 Pro x64 - Core i7-7700K @4.2GHz - 32GB DDR4 RAM - GeForce GTX 1060-6G 6GB - 1TB NVe SSD
Test PC - Windows 10 Pro x64 - G4400 @3.3GHz - 16GB DDR3 RAM - GeForce GTX 950 2GB - 500GB SSD
Belidos
3D Media Maker
3
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 17th Apr 2018 17:09 Edited at: 17th Apr 2018 17:25
1. Feature vote missing from menu
2. Giant attachments need to shrink
3. Needs a LOT more contrast, it's difficult to see many parts of the forum if you have a dark monitor, or poor eyes, case in pint the formatting buttons when making a post, the grey text just blends in with the slightly darker grey button and i can't read what they are.
5. Log out button missing
6. Unable to log in via steam, i had issues trying to find my access details for TGC because they're different to my forum ones.

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
GraPhiX
Forum Support
14
Years of Service
Recently Online
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 17th Apr 2018 17:16
Hi Belidos a lot of what you mentioned as been fixed refresh your browser font colours are much better now
Welcome to the real world!
Main PC - Windows 10 Pro x64 - Core i7-7700K @4.2GHz - 32GB DDR4 RAM - GeForce GTX 1060-6G 6GB - 1TB NVe SSD
Test PC - Windows 10 Pro x64 - G4400 @3.3GHz - 16GB DDR3 RAM - GeForce GTX 950 2GB - 500GB SSD
Belidos
3D Media Maker
3
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 17th Apr 2018 17:26 Edited at: 17th Apr 2018 17:28
It's not the text colours that are the issue graphixs, it's the buttons and the container backgrounds etc. I think Jason's messing with the CSS at the moment though, because every time i refresh something else changes

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
GraPhiX
Forum Support
14
Years of Service
Recently Online
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 17th Apr 2018 17:33
Quote: "I think Jason's messing with the CSS at the moment though, because every time i refresh something else changes "


lol yep I noticed that too
Welcome to the real world!
Main PC - Windows 10 Pro x64 - Core i7-7700K @4.2GHz - 32GB DDR4 RAM - GeForce GTX 1060-6G 6GB - 1TB NVe SSD
Test PC - Windows 10 Pro x64 - G4400 @3.3GHz - 16GB DDR3 RAM - GeForce GTX 950 2GB - 500GB SSD
The Next
Web Engineer
11
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Dec 2007
Location: United Kingdom
Posted: 17th Apr 2018 20:05
Quote: "Looking good the new design well done Mr Next"


Thanks

Quote: "any chance the attachment thumbnails could be made small again ? they look a little odd"


I am aware of this bug I am working on a fix.

Quote: "1. Feature vote missing from menu"


The feature vote has been removed

Quote: "2. Giant attachments need to shrink"


As per above


Quote: "3. Needs a LOT more contrast, it's difficult to see many parts of the forum if you have a dark monitor, or poor eyes, case in pint the formatting buttons when making a post, the grey text just blends in with the slightly darker grey button and i can't read what they are."


Sounds like you have a cached stylesheet clear your cache and it should be much better, if it isn't fixed with a cache clear as of the time of this post please post me a screenshot of what you see.

Quote: "5. Log out button missing"


Just adding this back now, should be back soon on the account page (we no longer have room on the nav bar)

Quote: "6. Unable to log in via steam, i had issues trying to find my access details for TGC because they're different to my forum ones."


This won't be related to the new site, if the issue persists can you send me an email to jason@thegamecreators.com with some more info on exactly what happens.
Windows 7 Pro, Intel i7 3.8 GHz (Passmark: 9021), 16GB DDR3, NVIDIA GTX 780 4GB Superclocked (Passmark: 8056)
PM
GraPhiX
Forum Support
14
Years of Service
Recently Online
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 17th Apr 2018 23:21
hi again
I don't think forum notifications are working either sorry
Welcome to the real world!
Main PC - Windows 10 Pro x64 - Core i7-7700K @4.2GHz - 32GB DDR4 RAM - GeForce GTX 1060-6G 6GB - 1TB NVe SSD
Test PC - Windows 10 Pro x64 - G4400 @3.3GHz - 16GB DDR3 RAM - GeForce GTX 950 2GB - 500GB SSD
Teabone
Valued Member
13
Years of Service
User Offline
Joined: 8th Jun 2006
Location: Earth
Posted: 18th Apr 2018 06:34
Noticed there is no longer a present link to the store?
Twitter - Teabone3 | Youtube - Teabone3 | Twitch - Teabone3 | TGC Assets - Store Link | Patreon - Teabone3

i7 -2600 CPU @ 3.40GHz - Windows 7 - 8GB RAM - Nivida GeForce GTX 960
The Next
Web Engineer
11
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Dec 2007
Location: United Kingdom
Posted: 18th Apr 2018 10:32
Quote: "I don't think forum notifications are working either sorry"


They aren't you are correct I am working on a fix today
Windows 7 Pro, Intel i7 3.8 GHz (Passmark: 9021), 16GB DDR3, NVIDIA GTX 780 4GB Superclocked (Passmark: 8056)
PM
Belidos
3D Media Maker
3
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 18th Apr 2018 11:45
Quote: "This won't be related to the new site, if the issue persists can you send me an email to jason@thegamecreators.com with some more info on exactly what happens."


What i meant was the steam button was not there on the page, no graphics, no options etc. it only had a button to log in via TGC. It's back now, so no worries, also it looks like he caching is clearing in chunks one change at a time, all looks good now.

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.

Login to post a reply

Server time is: 2019-06-16 09:38:00
Your offset time is: 2019-06-16 09:38:00