Website/Forum Feedback / Cannot Load community vote page

Author
Message
GraPhiX
Forum Support
13
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 20th Jul 2017 19:24 Edited at: 20th Jul 2017 19:36
Not sure if anyone else is having a problem but my forum account page has screwed up and I cannot get to the community vote page, screenshot of errors attached,
community vote page says I have not linked my account when I have and been verified.

Anyone else having this issue I have now tried on my laptop Win10, desktop Win10 and my iMac OSX Sierra !
Welcome to the real world!
Windows 10 Pro x64 - Core i7-2600K @3.40GHz - 32.0GB RAM - GeForce GTX 950 2GB - 4x500GB SSD Striped

Attachments

Login to view attachments
Belidos
3D Media Maker
3
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 21st Jul 2017 07:30
Yup i'm seeing it too.

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
GraPhiX
Forum Support
13
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 21st Jul 2017 08:38 Edited at: 21st Jul 2017 08:39
Quote: "Yup i'm seeing it too."


thanks Belidos, I was going to post it in Product Chat this morning, nobody seems to read this feedback thread, now that you have posted I will leave it a little longer

On a positive note forum post notifications are working again
Welcome to the real world!
Windows 10 Pro x64 - Core i7-2600K @3.40GHz - 32.0GB RAM - GeForce GTX 950 2GB - 4x500GB SSD Striped
Belidos
3D Media Maker
3
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 21st Jul 2017 14:52 Edited at: 21st Jul 2017 14:52
Quote: "nobody seems to read this feedback thread"


Jason checks this part of the forum daily normally, just because he doesn't reply, doesn't mean he doesn't ready it, but I think he's on holiday, i'm sure I remember him saying something about that.

Primary Desktop:
i7 7700,k NV1070 8GB, 16GB 3200mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Secondary Desktop:
i5 4760k, NV960 2GB, 16GB 2333mhz memory, 1x 2TB Hybrid, Win10.

Laptop:
i3, Intel 4000 series graphics, 6GB memory, 1x 500gb HDD, Win8.1.
GraPhiX
Forum Support
13
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 21st Jul 2017 15:20
yep your right patience is a virtue, I need to have some I think he was on holiday last week, I've been keeping him busy think he his a tad fed up with me atm
Welcome to the real world!
Windows 10 Pro x64 - Core i7-2600K @3.40GHz - 32.0GB RAM - GeForce GTX 950 2GB - 4x500GB SSD Striped
GraPhiX
Forum Support
13
Years of Service
User Offline
Joined: 15th Feb 2005
Playing: Fixing stuff ;)
Posted: 24th Jul 2017 21:06
thank you for fixing it Mr Next
Welcome to the real world!
Windows 10 Pro x64 - Core i7-2600K @3.40GHz - 32.0GB RAM - GeForce GTX 950 2GB - 4x500GB SSD Striped
The Next
Web Engineer
11
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Dec 2007
Location: United Kingdom
Posted: 26th Jul 2017 21:02
Thanks for reporting as you have said all sorted now
Windows 7 Pro, Intel i7 3.8 GHz (Passmark: 9021), 16GB DDR3, NVIDIA GTX 780 4GB Superclocked (Passmark: 8056)
PM

Login to post a reply

Server time is: 2019-01-21 20:44:33
Your offset time is: 2019-01-21 20:44:33