Feature Creep / snap tooll to work in y axis as well

Author
Message
Team wolf
4
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Dec 2016
Location:
Posted: 16th Jan 2017 05:33
I thing the snap tool will be usefull if working in the y(vertical) axis as well.
PM
rolfy
14
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Jun 2006
Location:
Posted: 16th Jan 2017 23:15 Edited at: 16th Jan 2017 23:39
Already in, use 9/3 keys on numpad with snap enabled. Used to be PgUp/PgDn but I find this no longer works or maybe I need to check my keyboard config.
Team wolf
4
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Dec 2016
Location:
Posted: 17th Jan 2017 11:47
When i am in snap mode the y axis is locked cant go up nor down with pup-pdown or with 3-9 numpad
PM
rolfy
14
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Jun 2006
Location:
Posted: 18th Jan 2017 04:05
Just checked and working fine for me. Anyways it is already a feature so if not working for you should be reported as a bug.
smallg
Community Leader
15
Years of Service
User Offline
Joined: 8th Dec 2005
Location:
Posted: 20th Jan 2017 10:13
Check if you have the number lock on, I've heard this can interfere with some things like this.
lua guide for GG
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=398177770
windows 10
i5 @4ghz, 8gb ram, AMD R9 200 series , directx 11
Belidos
3D Media Maker
5
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 20th Jan 2017 10:27
As smallg said, numlock disables a variety of keys, including the Del button, and some of the keys that move things up and down.

i5, NV960 2GB, 16GB memory, 2x 2TB Hybrid, Win10.
i3 , Intel integrated graphics, 6GB memory, 512GB Generic SATAIII Win8.1.
Intel Celeron (duel Core), Radeon integrated graphics, 4GB memory, 180gB Generic SATAII, WinVista.
Q6600, Intel integrated graphics, 8GB memory, 512GB Generic SATAII, Win7.
Teabone
Forum Support
14
Years of Service
User Offline
Joined: 8th Jun 2006
Location: Earth
Posted: 21st Jan 2017 22:58
The numlock thing I think should be fixed at some point because I find it happens to me far too often.
Twitter - Teabone3 | Youtube - Teabone3 | Twitch - Teabone3 | TGC Assets - Store Link

i7 -2600 CPU @ 3.40GHz - Windows 7 - 8GB RAM - Nivida GeForce GT 740
Freakon
GameGuru TGC Backer
12
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Feb 2009
Location: UK
Posted: 22nd Jan 2017 04:21
I had this issue after the last update, I verified files through steam and no issue since >_<
My God, it's full of stars
Belidos
3D Media Maker
5
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Nov 2015
Location: Hertfordshire
Posted: 22nd Jan 2017 11:45
Quote: "The numlock thing I think should be fixed at some point because I find it happens to me far too often."


I think it was supposed to be a feature, so you could avoid deleting things by mistake.

i5, NV960 2GB, 16GB memory, 2x 2TB Hybrid, Win10.
i3 , Intel integrated graphics, 6GB memory, 512GB Generic SATAIII Win8.1.
Intel Celeron (duel Core), Radeon integrated graphics, 4GB memory, 180gB Generic SATAII, WinVista.
Q6600, Intel integrated graphics, 8GB memory, 512GB Generic SATAII, Win7.

Login to post a reply

Server time is: 2021-04-15 05:56:16
Your offset time is: 2021-04-15 05:56:16