Multiplayer / Multiplayer is not working / Not playable with latest update

Author
Message
teamhalo
3D Media Maker
16
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Nov 2005
Playing: Gears of War 4
Posted: 18th Jan 2016 01:23
I played a match using custom media with AuShadow, and none of the custom media transfered so we could only see the stock media. I tested hosting a game using custom media, and AuShadow tested it. We could not see each other's custom media.

The other problem - the game crashed when one user shoots another user.
AuShadow
GameGuru TGC Backer
8
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Dec 2013
Location: Australia
Posted: 18th Jan 2016 01:27
one of the big drawbacks being, that the custom models load for the person hosting with collision and everything but does not load at all for the person connecting, no building, and no collision, i was using pre xmas build, but updated and tried again with same results
PC Specs: Windows 10 home 64-bit, Amd 7900 3gb DDR5 graphics, 8gb DDR3 Ram, Intel i7 3.4ghz
Pirate Myke
Forum Support
11
Years of Service
User Offline
Joined: 31st May 2010
Location: El Dorado, California
Posted: 18th Jan 2016 17:02
I would like to test this with you guys please. when you have time.
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s), 8gb RAM, Nvidia gtx660, Windows 7 Pro 64bit

AuShadow
GameGuru TGC Backer
8
Years of Service
User Offline
Joined: 2nd Dec 2013
Location: Australia
Posted: 18th Jan 2016 23:56 Edited at: 19th Jan 2016 00:27
Will be online in 15 minutes

EDIT: Issue seems to have resolved itself, Tested everything all ok with myke, so thanks myke. Must have been a steam side issue
PC Specs: Windows 10 home 64-bit, Amd 7900 3gb DDR5 graphics, 8gb DDR3 Ram, Intel i7 3.4ghz

Login to post a reply

Server time is: 2022-05-24 22:17:52
Your offset time is: 2022-05-24 22:17:52